9:00-12:20

11:40-2:12

9:00-10:50	Instruction	110 minutes
10:50-11:05	Recess	(15 minutes)
11:05-11:50	Instruction	45 minutes
11:50-12:35	Lunch/Recess/Prep	(45 minutes)
12:35-1:30	Instruction	55 minutes
1:30-1:45	Recess #2	(15 minutes)
1:45-2:12	Instruction	27 minutes

Total: 2377 itristictiotiahal minutes

9:00-12:20

11:40-3:12

^{*}Each Thursday, PM Kinder will be dismissed at 2:12.

9:00-10:55	Instruction	115 minutes
10:55-11:20	Recess	(25 minutes)
11:20-1:20	Instruction	120 minutes
1:20	Dismissal	
1:20	Lunch	

Total: 235 instructional minutes

9:00-11:14	Instruction	134 minutes
11:14-11:30	Recess	(16 minutes)
11:30-1:25	Instruction	115 minutes
1:25	Dismissal	
1:25	Lunch	

Total: 249 instructional minutes

9:00-11:15	Instruction	135 minutes
11:15-11:35	Passing/Break	(20 minutes)
11:35-1:20	Instruction	105 minutes
1:20	Dismissal	
1:20	Lunch	
		Total: 240 instructional minutes